Ingrijirea unghiilor

Unghiile îngrijite sunt un indicator bun de îngrijire a corpului și de sănătate. Îngrijirea corectă și rezonabilă de tratament de unghii, unghii poate reduce problemele. Respectarea câteva reguli de bază, puteți evita un prejudiciu de Unghii activ.

Dfoto3acă la temă "ingrijirea unghiilor" vine, de multe ori suna termenii "manichiură și pedichiură". Cum manichiura, produse cosmetice pentru îngrijirea pielii mâinilor și a unghiilor, cum pedichiură, îngrijirea picioarelor și a unghiilor. Pentru care acceptă îngrijirea unghiilor de la farmacie și farmacie o gamă largă de produse cosmetice. Creme hranitoare fac pielea mediul unghia, suplă și o protejează de deshidratare. Unghii creme și Nagelöle, prin urmare, aduc o contribuție valoroasă în grijă de pielea noastră, dar unghia nu poate suporta aceste produse. Pentru că omului unghia are doar un nivel foarte scăzut de grăsime, aduce suplimentar pentru a Lubrifia unghiile abia cosmetice avantaj.

Unghiile noastre sunt compuse din keratina, Proteine, care conține o mulțime de sulf și siliciu. Cine vrea să facă pe propriile unghii ceva Bun, așa de rău, creează Nagelkur cu aceste minerale. Minerale, cum ar fi dioxid de siliciu (siliciu) sau sulf intareste unghia în structura lor și acceptă extensiile de Unghii.

Este de tăiere de unghii

Sililevo-ingrijirea unghiilor-FeilenDas un program de Bază pentru îngrijirea unghiilor este compus din Tăiați și Curățați unghiile. Deși sună foarte simplu, trebuie să fie cunoscut, manipularea atentă a unghiilor. Dar ce fel de instrument este de a reduce în mod corespunzător pentru unghii? Foarfece, clește pentru unghii sau dosar? La această întrebare parfumuri dumnezeu și opiniile experților diferă. La un moment dat, dar toate sunt de acord: cel mai ușor mod de Unghii regulat напильников ar trebui să fie redusă, deoarece, prin aceasta, suportul foarfece sau pensete pentru unghii va fi de prisos. Nevoie pentru a începe cu ceva gros titularul fișier, care este fabricat din sticlă sau ceramică, metal, pile, dimpotrivă, sunt tabu. În a doua etapă, puteți aduce cu fin пилкой unghiile în formă. Este опилить unghiile trebuie să fie în stare uscată, a fost întotdeauna, începând de la margine spre centru.

Unghiile au crescut pe o perioadă lungă de timp, și prea mult timp pentru напильников, atunci poate fi ocupat chiar și o dată pe foarfece. Pentru a subțire de lucrări de Tăiere, în schimb, acestea ar trebui să utilizeze dosar. Ar trebui să fie atenți atunci când Tăiați pe ceea ce le foarfece ascuțite, astfel încât să puteți preveni Frecarea unghiilor. Dacă unghiile sunt foarte lungi, și, în același timp, prea greu pentru Tăiere, puteți utiliza pentru tăiere. Când cuiul iese în evidență anulate pentru a face capete de unghii pe lama. Pentru că în cazul acestei metode de imprimare utilizate, există riscul ca unghia se va rupe prin lama sau intră. Din aceasta cauza, utilizarea de unghii knipsers numai în cazuri excepționale, ar trebui să facă. Щелкание aparat de fotografiat și a unghiilor permite cu ușurință regulată pile ocoli.

foto4

Aceasta Reducere:

În principiu, ovale unghiile vor ascuți unghiile, dimpotrivă, este foarte simplu. Unghiile nu ar trebui să acționeze pentru degetele de la poalele movilă, ca speaker poate fi încălcat sfârșitul unghiilor, ușor de impact sau presiune.

Lustruit unghii

Curățarea unghiilor pot fi spălate cu ușurință, în paralel, mâini cu apă și săpun și perie de unghii se face. Dacă murdăria de sub marginea liberă a unghiei adunat, ar trebui să fie eliminate cu ajutorul de plastic sau de lemn, bastoane. Din cauza prea puternic "Ausschaben" cu ajutorul metalice titularul fișier riscul de deteriorare a unghiilor sub suprafata. Deteriorarea în interiorul structurii de unghii a fost un risc de infecție cu bacterii sau ciuperci.

Epiderma

Dacă cuticula de la câțiva milimetri deasupra unghia suficient, unghia poate arata ciufulit și vizual își pierde forma ovala. Cuticula nu ar trebui să fie tăiate cu foarfeca, ci doar ușor împins înapoi. Pentru că ea împiedică un rol de protecție, ceea ce bacterii, ciuperci sau virusuri pătrunde în unghie. Pentru a reveni trebuie să introduceți un-bastoane din lemn de trandafir sau de un dispozitiv special de a folosi cu talpa de cauciuc. În orice caz, nu utilizați obiecte ascuțite, ele pot pielea cuticulele și ногтевую matricea deteriora. Ultima poate duce la deteriorarea permanentă a Unghiilor. Pe stâlp sau foarte crescut cuticulele, puteți lăsa epidermei anterior cu Nagelöl настаиванием sau scurte, degetele de la picioare în apă fierbinte.