Germană mâncare mai gustoasă decât sănătos

Mulți germani consideră că produsele alimentare nu mai este atât de important, o alimentație sănătoasă, desigur, nu. Doar în fiecare a doua casa se pregătește. În plus, preparate sunt în creștere. Acest lucru are consecințe.

Zero

Mancarea pentru mulți germani a devenit o chestiune secundară. Doar fiecare al doilea de alimentare este de mare importanță, ca de sondaj Forsa, în numele tehnicieni de asigurări în medicină arată. Astfel, 45 la sută dintre femei și 55 la sută dintre bărbați au declarat că mănâncă în viața de zi cu zi are doar neglijabilă sau nu are nici o valoare. "Nu există nici o reală conștientizare cu privire la produsele alimentare", a declarat directorul general de asigurări de sănătate tehnicieni, Jens Baas.

Aproximativ o treime din respondenți în timpul mesei funcționează un televizor sau un calculator. În special tinerii de multe ori mananca cu o furculita într-o singură și smartphone-ul în altă parte, se plâng autorii studiului. În patru din zece adulți tineri, mancarea se întâmplă astfel, secundare: de aproximativ o jumătate de single-uri și 40 la sută de 18 până la 25 de ani este alimentat doar secundar ocuparea forței de muncă în timpul consumului de mass-media.

Zilnic se pregătește doar în fiecare a doua gospodărie. În fiecare a treia familie, cel puțin, trei-cinci ori pe săptămână, mâncarea este preparată în sine. În rest, aragaz rămâne, de obicei, rece. În schimb, pe masă tot mai des vin rapide preparate. În medie, patru din zece persoane recurg măcar una-două ori pe săptămână supa sau congelate pizza.

Important este că acesta este pe gustul

Anunțul

Majoritatea germanilor de a manca, de aceea un alt rezultat de cercetare, în conformitate cu motto-ul: important este ca el a gustat. 45 la sută dintre cei intervievați, cel mai important, că mâncarea este delicioasă. Mult mai puțin, și anume 35%, acordă o importanță alimente sănătoase. Astfel, aproximativ jumătate din numesc lipsa de timp și de liniște, cel mai important obstacol pentru mai mult de o alimentație sănătoasă. În plus, nu este suficient de rezistenta (43 la sută) și opțional (40%), pentru a schimba obiceiurile.

În plus, la temperaturi joase venituri mai mult decât de la terțe persoane, nu este suficient de bani în calitate de obstacole. De multe ori o victorie, cu toate acestea, pur și simplu "internă porc de câine" împotriva bune intenții, cred autorii studiului.

Cu toate acestea, mulți oameni de fapt, este dificil de a coordona o dieta sanatoasa cu locul lor de muncă. "O treime din totalul salariaților se plânge că o alimentație sănătoasă în funcționarea sa este pur și simplu imposibil", a explicat Forsa-șef Manfred Гюльнер. Principalele probleme limitat de selecție și de presiune de timp.

Cantinele de a face o dieta sanatoasa greu

Aproximativ jumătate dintre respondenți au subliniat faptul că în timpul pauzelor la locul de muncă, ei întotdeauna vor să se acorde suficient timp pentru a mânca în pace. La 39 la sută din respondenți, cu toate acestea, alegerea de mese în sala de mese sau a mediului de lucru pentru a face o dieta sanatoasa greu. Patru din zece lucrători, de asemenea, indică faptul că ei nu mananca mult la locul de muncă, dar apoi seara acasă tot mai abundente.

Pentru a investigații efectuate în numele tehnicieni spital casei " Iss was, Germania?", au fost intervievate 1.000 de adulți la masa.